Oplossingen

Al meer dan 35 jaar pakken wij complexe uitdagingen in warmte-intensieve toepassingen aan. Door innovatie, co-creatie met klanten en leveranciers en baanbrekende technologieën hebben wij oplossingen ontwikkeld die een revolutie in uw bedrijf teweeg zullen brengen. Hier zijn enkele voorbeelden.

Duurzame en eenvoudig te installeren isolatie voor boilers, waterverwarmers en luchtverwarmers

Vacuümgevormde isolatie kan broos zijn, een korte levensduur hebben en moeilijk te installeren zijn. Ze breken vaak snel, wat leidt tot meer onderhoud of garantieclaims. De Pioneer® Hybrid is onze onbreekbare, kosteneffectieve alles-in-één oplossing die de warmte maximaal vasthoudt, de koudefronttemperatuur verlaagt en waarbij de flens en, indien gewenst, de branderafdichting in het vuurvaste materiaal zijn geïntegreerd voor een snelle en eenvoudige installatie.

Alleen vuurvaste Pioneer®

Op zoek naar een drop-in oplossing voor conventionele vuurvaste producten? Door Pioneers zonder pakkingen te produceren, kan voor elke toepassing een passende oplossing worden gerealiseerd.

Alternatieve brandstoffen

Onze producten zijn niet alleen bestand tegen conventionele gassen uit de tweede en derde gasfamilie volgens EN437, maar ze zijn ook inzetbaar voor waterstoftoepassingen en zelfs oliegestookte branders.
Compatibel voor gassen zoals:
Aardgas
Propaanlucht
Propaan
Butaan
100% Waterstof (H2)

Isolatie voor ultralage NOx-ovens

Als gevolg van de strikte ULN-emissieregelgeving (Ultra-Low NOx) produceert de verbranding van premixbranders in ovens extreme hitte. Branderplaten en warmtewisselaarbuizen in luchtverwarmers en ovens zijn hier niet tegen bestand, wat leidt tot oververhitting, meer onderhoud en garantieclaims. Wij hebben onze Ultra-Low NOx-ovenisolatie ontwikkeld om de levensduur en efficiëntie van je Ultra-Low NOx-toestel te garanderen.

Kosteneffectief alternatief voor volledige en flexibele grafietpakkingen

Traditioneel worden pakkingen voor ontstekings- en ionisatiepennen gemaakt van volgrafiet of flexibel grafiet, een relatief duur en soms broos materiaal dat onmiddellijk moet worden vervangen wanneer de pen wordt verwijderd voor onderhoud. Dit is een duur en inefficiënt proces. Wij ontwikkelden Kerasil® HD (High Density), een kosteneffectiever en praktischer alternatief, met een onovertroffen duurzaamheid, flexibiliteit en levensduur.

Kosteneffectief alternatief voor volledig siliconen en rubber

Hoewel siliconen een hoogwaardig materiaal is met unieke eigenschappen zoals hoge temperatuurbestendigheid, flexibiliteit en duurzaamheid, zijn de hoogwaardige grondstoffen en complexe productieprocessen duur. Hetzelfde geldt voor rubber. Kerasil® is onze innovatieve, kostenefficiënte oplossing die bestaat uit een combinatie van glasvezelpapier en ons Kerasil® siliconen- of grafietmengsel. Het voorkomt verspilling bij het snijden en is verkrijgbaar in op maat gemaakte afmetingen.

Volledig siliconenalternatief met verminderde kruipontspanning

Silicone heeft bewezen voordelen bij het afdichten in omgevingen met hoge temperaturen. Daarom hebben we het kosteneffectieve alternatief Kerasil® ontwikkeld. Een van de nadelen van siliconen is echter dat kruiprelaxatie kan optreden. Om het optreden van kruiprelaxatie te verminderen, hebben we Kerasil® HD (hoge dichtheid) ontwikkeld. Door grafiet toe te voegen aan ons traditionele Kerasil® recept, behoudt het de voordelen van een siliconen pakking, terwijl het de kruiprelaxatie vermindert. Een win-win!

3D-bordjes

Als het gaat om complexe geometrieën die worden blootgesteld aan extreme hitte, is een gewone vlakke Signaveris niet voldoende. Soms heb je meer volume nodig om een holte te vullen en koel te houden. Verkrijgbaar in een groot aantal maten en op maat gemaakt om te passen bij de geometrie van het beoogde gebied.

Geen items gevonden.
Neem contact met ons op voor meer informatie

Michael Muijen
Internationale Account Manager
Neem contact op met
Neem contact met ons op voor meer informatie

Midas Walhain
Internationale Account Manager
Neem contact op met
Neem contact met ons op voor meer informatie

Liam Verheul
Algemeen directeur
Neem contact op met
Neem contact met ons op voor meer informatie

Remco Tournier
Oprichter & strategische innovator
Neem contact op met