Van klantencollabs tot perfectie op maat
‍ Laten we samenwerken!

Ons bedrijf bestaat omdat we leven om de status quo te verbeteren

Wij helpen onze klanten al meer dan 35 jaar met succes bij het oplossen van uitdagingen op het gebied van R&D, innovatie en inkoop in warmte-intensieve industrieën. Hoe? Onze obsessie met innovatie maakt ons de koploper van wetenschappelijke en technologische vooruitgang in ons vakgebied. Wij streven ernaar de verwachtingen wereldwijd te overtreffen.

Missie
Wij creëren een nieuwe standaard voor duurzame en kostenefficiënte oplossingen in warmte-intensieve industrieën over de hele wereld. Door niet aflatende innovatie, strenge kwaliteitsnormen en samenwerking met klanten die de traditionele klant-leverancier relatie te boven gaan, zijn wij gedreven om elke dag de verwachtingen te overtreffen.
Visie
Warmte-intensieve industrieën naar een moediger en helderder toekomst leiden door innovatieve, ethische en op maat gemaakte afdichtings- en isolatieoplossingen te bieden. Wij bevorderen een cultuur van inclusiviteit en zorg en stellen klanttevredenheid centraal bij alles wat wij doen.
Strategie
Wij stimuleren innovatie door onze volledige focus voor R&D en geavanceerde technologie. Onze voortdurende praktische en technische samenwerking met klanten resulteert in op maat gemaakte afdichtings- en isolatieoplossingen die beter werken en langer meegaan. Dankzij strategische samenwerkingsverbanden met wetenschappelijke instellingen en onze technologisch geavanceerde faciliteiten blijven wij op de hoogte van de trends in de sector en bedienen wij de markt dienovereenkomstig.

Wij leveren onze pakkingen & isolatie wereldwijd

Japan
Oostenrijk
België
Duitsland
Denemarken
Frankrijk
Groot-Brittannië
Hongarije
Italië
Liechtenstein
Nederland
Polen
Zweden
Slowakije
Turkije
Canada
Verenigde Staten

Met trots stellen wij de mensen voor die dit mogelijk maken

Wist u dat een groot gedeelte van ons team al tussen de 10 en 20 jaar bij ons werkt? Onze brede interne kennis en ervaring stelt ons in staat om elke complexe uitdaging op te lossen. Van het hoger management dat al meer dan 35 jaar radicaal innoveert tot onze helden op de werkvloer van alle nationaliteiten en leeftijden. Daarnaast blijven wij investeren in training en opleiding, robotica technologie en operationele vaardigheden, fysiek en mentaal welzijn en werknemers voordeelprogramma's.

Maak kennis met ons team van probleemoplossers van wereldklasse

Liam Verheul
Algemeen directeur
Remco Tournier
Oprichter & strategische innovator
Younes El Azzimani
Operations Manager
Hanife Rizvanovic
Inkoopmanager en financieel manager
Midas Walhain
Internationale Account Manager
Michael Muijen
Internationale Account Manager
Maritte Tournier
Marketingvertegenwoordiger
Stefan Broersen
Prototyping Ingenieur
Gilian Santos
Technisch tekenaar
Janga den Ouden
Productie Supervisor
Chez Murphy-Collins
Kwaliteitscontrole
Stefan van der Linden
Magazijnmedewerker

Samen kunnen wij
beter werk creëren

ICL is een groeiend en dynamisch bedrijf.

Van tijd tot tijd hebben wij vacatures voor functies variërend van productiemedewerkers tot management. Neem regelmatig een kijkje of volg ons op LinkedIn.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Mirjam van Bokhoven
HR Manager
Neem contact op met