19 juli 2023

ICL helpt je met de nieuwe regelgeving omtrent Ultra Low NOx emissies

In Californië zijn strenge regels van kracht voor de uitstoot van stikstofoxide (NOx) door gasovens in woningen. Maar wat zijn Low NOx en Ultra-Low NOx? Dit artikel gaat in op het belang ervan en hoe ICL Gaskets & Insulation innovatieve HVAC-oplossingen biedt die de milieueisen van Californië overtreffen.

Ultra Lage NOx

Om de uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met 40% te verminderen, hebben bepaalde regio's in Californië regels opgesteld voor de uitstoot van stikstofoxide (NOx) door gasovens in woningen.

Wat is Low NOx of Ultra-Low NOx?

NOx staat voor stikstofoxiden, een groep schadelijke en giftige broeikasgassen. Deze gassen komen vrij wanneer brandstof bij hoge temperaturen wordt verbrand, zoals in een gasoven in een woonhuis. Low NOx en Ultra-Low NOx verwijzen naar emissielimieten voor deze producten, die worden bepaald door lokale EPA-normen en variëren afhankelijk van het type verwarmingsapparaat.

ICL maakt uw Ultra Low NOx HVAC-systemen duurzamer.

Of uw doelmarkt voor verwarmingsoplossingen nu Californië is of niet, ICL Gaskets & Insulation heeft een thermische oplossing waarmee uw HVAC-toepassingen kunnen voldoen aan de vereisten van het Californische South Coast Air Quality Management District (SCAQMD) en het San Joaquin Valley Air Pollution Control District (SJVAPCD) voor een drastische vermindering van de NOx-uitstoot, of deze zelfs overtreffen.

Deze oplossingen zijn niet alleen beschikbaar voor woningen. ICL schuwt de hitte niet als het gaat om de commerciële verwarmingsmarkt. Houd de hitte in uw producten op afstand door vandaag nog contact op te nemen met een technicus van ICL.

Bundel uw krachten met ICL Gaskets & Insulation om de NOx-uitstoot te verminderen en te voldoen aan de Californische regelgeving. Bezoek ons voor een groenere toekomst.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Michael Muijen
Internationale Account Manager
Neem contact op met
Neem contact met ons op voor meer informatie

Midas Walhain
Internationale Account Manager
Neem contact op met
Neem contact met ons op voor meer informatie

Liam Verheul
Algemeen directeur
Neem contact op met
Neem contact met ons op voor meer informatie

Remco Tournier
Oprichter & strategische innovator
Neem contact op met