19 juli 2023

Samenwerken om uw HVAC-systeem klaar te maken voor de toekomst

Wilt u uw HVAC-producten duurzamer maken? ICL Gaskets & Insulation is uw perfecte partner om uw doelen te bereiken. De HVAC-industrie omarmt duurzame energieoplossingen, maar verouderde vuurvaste technologie komt nog steeds veel voor. ICL biedt samenwerking in een vroeg stadium om thermisch management te integreren in HVAC-ontwikkeling.

HVAC- en verbrandingssystemen klaarmaken voor de toekomst

Het ontwikkelen van toekomstbestendige HVAC-technologie kan een complexe taak zijn. De vraag naar duurzame energie heeft de HVAC-industrie ertoe aangezet zich te richten op innovatie. Hoe komt het dat de meeste HVAC-systemen met de dag slimmer worden, maar nog steeds vertrouwen op vuurvaste technologie van meer dan 50 jaar oud?

Bij de ontwikkeling van HVAC-systemen wordt rekening gehouden met aspecten als duurzaamheid, kostenefficiëntie, comfort en bouwgemak. De vuurvaste technieken die worden gebruikt, worden echter meestal over het hoofd gezien. ICL Gaskets & Insulation wil daar verandering in brengen door de mogelijkheid te bieden om in een vroeg stadium deel te nemen aan uw ontwikkelingsproces. Door een van onze ingenieurs aan uw ontwikkelingsteam toe te voegen, wordt thermisch beheer van uw HVAC-producten een inzicht in plaats van een onoplettendheid. Onze ingenieurs brengen ontwikkelingsexpertise in verschillende technische gebieden; van vuurvaste technologie, isolatiehulzen, pakkingen of een combinatie van deze.

Coöperatieve productontwikkeling.

Ons Engineering-team staat open om zich in elk stadium bij de productontwikkeling aan te sluiten, zelfs als het product al gelanceerd is. Hoe eerder we echter deelnemen aan het ontwikkelingsproces van de warmtebron in verbrandingsverwarmingssystemen, hoe meer waarde we op tafel kunnen leggen. ICL heeft meerdere experimentele projecten in samenwerking met bedrijven wereldwijd succesvol afgerond, met als resultaat een thermisch managementproduct in de vorm van Fibrous Refractory Products. We ontwerpen producten op een schaalbare en kosteneffectieve manier om aan uw behoeften te voldoen.

Welke markten en welke producten?

Of de verwarmingstoepassing in ontwikkeling nu bestemd is voor woningen, commerciële of industriële omgevingen. ICL kan een op maat gemaakte, perfect passende oplossing ontwerpen en produceren. We gaan unieke revolutionaire projecten waarbij warmtebeheer een probleem is niet uit de weg. Dit is een uitdaging die we graag samen aangaan.

Laten we samenwerken om de perfecte oplossing voor uw verwarmingstoepassing te ontwerpen. We maken uw HVAC-systeem klaar voor de toekomst. Stuur ons een aanvraag naar tailors@iclbv.nl en laat ons deel uitmaken van uw team, samen kunnen we uw product tot het uiterste drijven.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Michael Muijen
Internationale Account Manager
Neem contact op met
Neem contact met ons op voor meer informatie

Midas Walhain
Internationale Account Manager
Neem contact op met
Neem contact met ons op voor meer informatie

Liam Verheul
Algemeen directeur
Neem contact op met
Neem contact met ons op voor meer informatie

Remco Tournier
Oprichter & strategische innovator
Neem contact op met